Propaan tent heater

Deze propaan tent heater is zeer makkelijk in gebruik en heeft het juiste vermogen om de tenten te voorzien van warmte. Daarbij heeft deze heater het grote voordeel dan hij ervoor zorgt dat de ontbrandings gassen naar buiten worden afgevoerd, waardoor er alleen schone lucht de tent in komt. Bij extreme warmte van buiten af kan men de heater ontkoppelen, en vervolgens met de blower en gele lucht slang de verkoelende lucht laten circuleren.

Dahlgren spraying system

Een van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van decontaminatie. Dit spray systeem is voor zien van een decontaminatie vloeistof die er o.a. voor zorgt veel logistieke voordelen te hebben, een effectievere decontaminatie creëert en zeer makkelijk in gebruik is. Het spraying systeem op zich is ook te voorzien met eventuele andere decontaminatie vloeistoffen.

Ambucarrier

De ambucarrier is een transportsysteem om een patiënt snel en gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Bij CBRN incidenten vaak onmisbaar om de patiënt te kunnen verplaatsen. Maximaal gewicht 159 kg.

Diesel Waterheater

Deze diesel water-heater werkt voor het leveren van grote hoeveelheden verwarmend water. Een zeer betrouwbaar product dat op elk gevraagd moment de juiste temperatuur water levert. Makkelijk in te stellen door een reguleerknop aan de voorzijde. Door de mogelijkheid om het waterreservoir volledig leeg te kunnen maken heeft men een extra veiligheid ingebouwd.

Emergency shelter opberg kar

Een opslagkar die volledig op maat gemaakt kan worden. Een goed systeem voor het opslaan van een tent met al zijn toebehoren. Wij bieden tevens ook andere opslag karren aan. Men kan dan bijvoorbeeld denken aan opslagkarren voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Roller table system

Voor de liggende en soms geïmmobiliseerde patiënten is dit een must have! U schuif de patiënt liggend op een bodyboard / plank door de decontaminatie unit en doorloopt zo alle stappen van decontaminatie. Stevig en betrouwbaar materiaal.

Water aansluiting

Een systeem om meerdere wateraansluitingen te creëren.  Hierdoor kan men diverse  units voorzien van water en /of extra toevoeging van decontaminatie vloeistoffen.

Douche brancard

Deze douche brancard is perfect om liggende patiënten te decontamineren. Het onderstel is inklapbaar en de brancard wordt gefixeerd door 4 extra beugels. Een systeem  gemakkelijk om op te bergen.

Opslag kar

Deze opslag kar zorgt ervoor dat al uw decontaminatie unit of emergency shelter en alle bijbehorende spullen efficiënt worden opgeslagen en vooral beschermt worden tegen alle omstandigheden, waardoor u langer plezier heeft van uw materialen.