Decontaminatie untis en emergency shelters zijn een van onze specialiteiten. De emergency shelters zijn snel opzetbaar met 1 à 2 personen. Door de snelheid van opblazen en het gemak in gebruik zijn deze emergency shelters in een zeer snel tempo operationeel. Vooral wanneer tijd een cruciale factor is bent u met deze emergency shelters direct inzetbaar. De kwaliteit van de materialen, die voor deze emergency shelters worden gebruikt, zorgen ervoor dat ze beschermd zijn tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Wij hebben diverse modellen die te gebruiken zijn als noodhospitaal, decontaminatie unit, commandoposten, of triage.

Met ZUMRO rapid inflatable shelters kan men in een oogwenk een volledige noodhospitaal realiseren. Alle modellen zijn aan elkaar te koppelen en door het gemak van opzetten en het snelle ontplooien van de emergency shelters bent u snel inzetbaar en in staat om op elke gewenste plaats een noodhospitaal te creëren.

Decontaminatie units

Zumro Model 311 is een rapid inflatable shelter die zichzelf opzet in 2,5 minuut. De vooraf aangebrachte waterleidingssytemen zorgen ervoor dat men nog sneller operationeel is voor het ontsmetten van besmette slachtoffers. Een emergency shelter die te gebruiken is bij een groot aanbod van besmette slachtoffers. Door de mogelijkheid van een 3- lanes concept heb je de mogelijkheid om een scheiding te maken tussen de lopende en non-ambulante patiënten of zelfs een vorm van privacy te creëren. LED verlichting behoort tot de mogelijkheden.

De emergency shelter 216 is een rapid inflatable shelter die zichzelf opzet in 2 minuten. De vooraf aangebrachte waterleidingssytemen zorgen ervoor dat men nog sneller operationeel is voor het ontsmetten van besmette slachtoffers. Een emergency shelter die te gebruiken is bij een groot aanbod van besmette slachtoffers. Door de mogelijkheid van een 2- lanes concept heb je de mogelijkheid om een scheiding te maken tussen de lopende en non-ambulante patiënten of zelfs een vorm van privacy te creëren. LED verlichting behoort tot de mogelijkheden.

De emergency shelter 108 is een rapid inflatable shelter die zichzelf opzet in 2 minuten. De vooraf aangebrachte waterleidingssyteem zorgt ervoor dat men nog sneller operationeel is voor het ontsmetten van besmette slachtoffers. Een iets grotere tent die ook ruimte geeft om een liggende patiënt te decontamineren.

Een snel opblaasbare emergency shelter met een vooraf aangelegde waterleidingsysteem. Geschikt als 1 persoondouche. Deze emergency shelter is makkelijk aan te sluiten aan elk type andere emergency shelter van Hazmeds BV. Het geïntegreerde waterbassin zorgt ervoor dat het besmet water wordt opgevangen en kan worden weggezogen naar een speciale opvangzak. Als eventuele extra toevoeging is het mogelijk een verhoogde antislip vloer erin te leggen.

Emergency Shelters

Dit model 860 heeft een oppervlakte van 80 M2. Dit model is speciaal ontwikkeld voor de opvang van grote aantallen patiënten en/of slachtoffers die medische hulp nodig hebben. Dit model ontplooit zich net zo eenvoudig als onze kleinere modellen en heeft een opzet tijd van 6 minuten. Nadat deze volledig is ontplooid kan men als nog de tent verplaatsen naar een eventuele ander plek. Ook deze tent kan worden voorzien van privacy gordijnen waardoor men 16 aparte ruimtes kan creëren. Verder is het mogelijk om ramen erin te verwerken , geheel naar eigen wens. De tenten maken het mogelijk om aan elkaar gekoppeld te worden waardoor men een compleet noodhospitaal kan realiseren.

Speciaal ontwikkeld voor de opvang van grote aantallen patiënten en/of slachtoffers die medische hulp nodig hebben. Dit model ontplooit zich net zo eenvoudig als onze kleinere modellen. Nadat deze volledig is ontplooid kan men als nog de tent verplaatsen naar een eventuele ander plek. Ook deze tent kan worden voorzien van privacy gordijnen waardoor men aparte ruimtes kan creëren. De tenten maken het mogelijk om aan elkaar gekoppeld te worden waardoor men een compleet noodhospitaal kan realiseren.

Een veelzijdige emergency shelter speciaal ontwikkeld voor de opvang van grote aantallen patiënten en/of slachtoffers die medische hulp nodig hebben.

Een veelzijdige emergency shelter speciaal ontwikkeld voor de opvang van grote aantallen patiënten en/of slachtoffers die medische hulp nodig hebben.