Over ons

Hazmeds B.V. is een innovatieve onderneming, opgericht door gerdreven en betrokken CBRN-specialisten uit de acute zorg, met hart voor veilige zorg.

Wij realiseren ons dat het CBRN aandeel tussen alle prioriteiten die een organisatie stelt, niet altijd voorrang heeft. Daarom willen wij een toegankelijke service bieden, waarbij uw processen in de dagelijkse situatie zo min mogelijk hoeven te worden aangepast gedurende een inzet bij incidenten met gevaarlijke stoffen. Voor de levering van producten en diensten betekent dit dat dit op de hulpverlening toegespitst moeten zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de operationele acute zorg, met CBRN incidenten en hebben ons aantoonbaar gespecialiseerd. Door onze ervaringen in het werkveld weten wij naast de theorie rondom dit thema ook hoe het in de praktijk werkt. Wij weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van CBRN en kunnen u hierin gedegen advies geven, trainingen verzorgen en zorgen dat u beschikt over de nodige materialen.

Samen met u gaan we binnen de operationele kaders van uw organisatie kijken hoe , bijvoorbeeld een CBRN-plan kan worden geïmplementeerd. Wilt u binnen uw OTO-traject oefenen? Hazmeds BV heeft de beschikking over DECO units en al het CBRN materiaal die wij ter plekken nodig  hebben om een “real time” training te doen.

Bart Goorts

Ik ben een gedreven Senior SEH- verpleegkundige met een Intensive Care achtergrond. Daarnaast heb ik als specialisaties gevolgd: AHLS , HMIMS en Fundamentels of Disaster Management. Deze combinatie van vaardigheden en kennis maakt mij specialist op het gebied van CBRN implementatie binnen ziekenhuizen.

View Bart Goorts's profile on LinkedIn

Hay Geurts

Ik ben ambulanceverpleegkundige, heb een uitgebreide defensie achtergrond, en ben OVDG en zet mij als docent /trainer al jarenlang in voor de opleiding van nieuwe OVDG’s. Ik heb mijzelf vooral gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen & acute zorg. Ik heb mij gespecialiseerd middels het volgen van onder andere Advanced Radiation Medical Management.

View Hay Geurts's profile on LinkedIn

Onze visie is dat een CBRN incident pas een ramp wordt als er geen voorbereidingen zijn getroffen. Preparatie en repressiemaatregelen moeten beschreven zijn, maar vooral bekend, getraind en geoefend zijn bij de mensen die er uiteindelijk mee moeten werken. Procedures en handelingen moeten zo pragmatisch mogelijk zijn.

Onze missie

Hazmeds B.V. streeft er naar om nationaal en internationaal onze kennis en producten, op het gebied van acute gezondheidszorg & gevaarlijke stoffen, te delen. Vooral praktisch gericht met ervaringen uit dagelijkse casuïstiek, trainingen en opgedane kennis uit behaalde opleidingen.