De middelen die gebruikt en geleverd worden door HAZMEDS B.V. zijn uitermate geschikt voor de toepassing bij de pre-hospitale en hospitale decontaminatie en hulpverlening aan besmette slachtoffers. De keuze van de materialen is gemaakt op basis van een aantal voor ons belangrijk criteria:

☆ Eenvoudig in gebruik,
☆ Met minimale instructie veilig aan- en uitrekken
☆ Maximale veiligheid
☆ Comfortabel

Al onze pakken zijn speciaal voor hulpverleners ontwikkeld en bieden een brede bescherming over het hele mogelijke spectrum van stoffen waar een hulpverlener mogelijk mee in aanraking zou kunnen komen. Met Microgard garanderen wij optimale bescherming voor iedere hulpverlener waardoor deze een optimale bescherming geniet.

Bij elke set leveren wij instructie kaarten t.b.v de aan- en uitkleed procedure. Daarnaast bieden wij een jaarlijkse kosteloze controle van de bij u opgeslagen middelen. Na controle op compleetheid en houdbaarheid volgt een vrijblijvend advies m.b.t. aanpassingen of noodzakelijke vervanging.

Bij een reguliere inzet kunnen wij binnen 24 uur uw organisatie weer operationeel inzetbaar maken, door het aanvullen van uw Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bescherming tegen gas, damp en stof

  • Extreem lichtgewicht volgelaatmasker, weegt slechts 360 g
  • Frameloos, panoramisch kijkvenster
  • Voldoet aan de hoge eisen van klasse 2
  • Maskergedeelte gemaakt van zacht, huidvriendelijk TPE materiaal
  • Gemakkelijk op- en afzetten
  • Eenvoudig te onderhouden en schoonmaken zonder benodigdheden
  • Met EasyLock® filter systeem: eenvoudig te hanteren
  • Geen toegevoegde adapters of onderdelen nodig
  • Ook verkrijgbaar met EN 148-1 bevestiging
  • Getest en gecertificeerd volgens EN 136:1998 CL2

Microchem 4000 is ontworpen om een ​​uitzonderlijke barrière te bieden tegen organische en anorganische chemicaliën en biologische agentia. Een unieke uit meerdere lagen opgebouwde stof bekend om zijn lichtgewicht, maar robuust textiel gevoel en uitzonderlijke barrière voor organische en anorganische chemicaliën.

Microchem 4000

Vertrouwd bij brandweer en reddingsdiensten over de hele wereld en ontwikkeld met de Britse Fire & Rescue diensten. Microchem 4000 APOLLO is een volledig ingekapseld vloeistofdicht chemische pak, ontworpen voor het gebruik in combinatie met perslucht ( SCBA ).

Microchem 4000 Apollo -1

Het PAPR-pak biedt een volledige bescherming tegen vloeistoffen en stofdeeltjes veroorzaken. Het zijn geventileerde pakken met gefilterde lucht en Microchem technologie die het hoofd en het lichaam beschermd tegen gevaarlijke stoffen.

Microchem avant airline (Papr) - 2

Voorkomt en controleert hitte stress met First Line revolutionaire hitte geactiveerde persoonlijke koeling producten. Ontworpen om comfortabel te zijn en lichtgewicht. PhaseCore bevorderd de productiviteit van gebruikers en verminderd de kans op hitte verwondingen door op een aangename manier het lichaam te koelen.

De koelvesten zijn gevuld met Phasecore elementen 28 of 32, dit is afhankelijk van de activatie temperatuur 82.4°F (28°C) of 89.6°F (32°C). Als de lichaamstemperatuur stijgt boven dit punt beginnen de elementen lichaamswarmte op te nemen. Als de warmte is opgenomen door de elementen creëren de elementen een koelend effect.

☆ Non-Toxic
☆ Kan in de wasmachine gewassen worden
☆ Makkelijk in het gebruik
☆ Verschillende maten
☆ Schoudervulling
☆ Effectief tot 4 uur
☆ Lichtgewicht (ongeveer 2 tot 2,2 kg)
☆ Comfortabel design
☆ Laat op zonder ijs, water, vriezer of stroom.

De Phascore elementen kunnen worden opgeladen door ze in een omgeving op te slaan die minder is dan het activatie punt (82.4°F=28°C  of 89.6°F =32°C). Hoe kouder de omgeving, hoe sneller het koelvest oplaad. De Phasecore elementen zijn opgeladen als ze weer terug zijn op de normale temperatuur.