Trainingen

Passende bij onze visie dat een CBRN incident pas een ramp wordt als er geen voorbereidingen zijn getroffen, bieden wij voor iedere discipline een gerichte training, op het gebied van patiëntenzorg & gevaarlijke stoffen. Uw wensen en behoeften staan centraal, dus een training of oefening op maat is gegarandeerd.Wij beschikken over de nodige middelen om de trainingen tot een succes te maken in samenwerking met onze partners. Wij verzorgen trainingen bij u op  locatie zodat kan worden geoefend en getraind met eigen materialen en faciliteiten. De perfecte manier om je CBRN protocol te testen.

Hazmeds B.V. voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals gesteld door het CRKBO.CRKBO

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden die Hazmeds B.V. te bieden heeft.

Brandweer

De brandweer is leidend in de decontaminatie procedure. Wij , Hazmeds BV, hebben CBRN trainingen speciaal voor de brandweer. Deze trainingen gaan dieper in op decontaminatie van slachtoffers en neemt de nieuwe ontwikkelingen daarin mee. Laat je informeren naar de mogelijkheden.

Ziekenhuizen en ambulance diensten

Wij leveren alle CBRN benodigdheden zoals bijvoorbeeld Persoonlijke berschermingsmiddelen, brancards en decontaminatie units/ emergency shelters. Praktijktrainingen en oefeningen worden volledig naar wens van de klant opgezet door onze opleidingsdeskundige. Wij zorgen ervoor dat op eigen locatie kan worden geoefend en getraind met eigen materialen met de bijbehorende faciliteiten. De perfecte manier om je CBRN protocol te testen.

Politie en beveiligingsdiensten

Politie-eenheden en beveiligers zijn de eerste professionals die ongewild en onbewust met gevaarlijke stoffen in aanraking kunnen komen. Voor deze doelgroepen hebben wij speciale producten en trainingen.

Douane, kustwacht en havenpolitie

Nederland is de doorvoerhaven van de chemie-sector in Europa. Politie-eenheden en beveiligers zijn de eerste professionals die ongewild en onbewust met gevaarlijke stoffen in aanraking kunnen komen. Professionals actief in deze transportsector lopen een groot risico om tijdens hun werk onbeschermd in aanraking te komen met gevaarlijke stoffen. Hazmeds BV verzorgt trainingen gericht op specialistische acute hulp bij blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

Luchthavens

Professionals actief in deze transportsector lopen een groot risico om tijdens hun werk onbeschermd in aanraking te komen met gevaarlijke stoffen. Hazmeds BV verzorgt trainingen gericht op specialistische acute hulp. Niet alleen de dreiging van terreur, maar ook de invoer van goederen of drugs, maken luchthavens uitermate kwetsbaar als het gaat om CBRN. U kunt tevens denken aan categorie A- besmette passagiers,  bijvoorbeeld het Marburgvirus , Ebola ,Sars, TBC, MERS etc. Onze trainingen geven u de mogelijkheid om de opvang van deze risicovolle besmette slachtoffers te oefenen, te trainen en te testen.