Emergency-shelters

Model 860

Model 860 is de grootste uit de ZUMRO Emergency shelter collectie. Dit model is ideaal voor grootschalige incidenten. Als hij ingedeeld is met de gordijnen voorziet deze shelter u van 16 patiënten kamers. Combineer deze tent met het model QUAD en je kunt een heel noodhospitaal creëren. Deze shelter gaat weken mee zonder opnieuw opgeblazen/bijgepompt te worden. Hij is te gebruiken in extreme weersomstandigheden en bij alle temperaturen.

Specificaties:
Lengte:                  12,8   meter
Breedte:                 6,6    meter
Hoogte:                 3,23   meter
Gewicht:                240    kilogram
Opblaasduur:         7       minuten

Model 400

Model 400 is populair binnen de vliegveld beveiliging om grote groepen mensen op te vangen die uit die een vliegtuig komen. Dit model kan 75 mensen onderbrengen.  Dit is een perfecte shelter in slechte weersomstandigheden. Deze shelter gaat weken mee zonder opnieuw opgeblazen/bijgepompt te worden. Hij is te gebruiken in extreme weersomstandigheden en bij alle temperaturen.

Specificaties:
Lengte:                  6,4     meter
Breedte:                6,2     meter
Hoogte:                 2,92   meter
Gewicht:               117,9  kilogram
Opblaasduur:         5       minuten

Model 600

Model 600 is perfect voor situaties die een aanzienlijke hoeveelheid ruimte vereisen, en snel in gebruik moet kunnen worden genomen. Met zijn groot oppervlak is hij multi-inzetbaar. Deze shelter gaat weken mee zonder opnieuw opgeblazen/bijgepompt te worden. Hij is te gebruiken in extreme weersomstandigheden en bij alle temperaturen.

Specificaties:
Lengte:                  9,45     meter
Breedte:                6,2       meter
Hoogte:                 2,92     meter
Gewicht:               204,1   kilogram
Opblaasduur:        5-6      minuten

Model Quad

Model Quad is ontworpen als vierzijdige connectie shelter. Combineer een of meerdere Quadmodellen met Model 860 shelters en je kunt een massaal veldhospitaal bouwen in enkele minuten. Het model Quad is niet alleen te gebruiken en connectiepunt, maar is ook inzetbaar als shelter die op zichzelf staat. Deze shelter gaat weken mee zonder opnieuw opgeblazen/bijgepompt te worden. Hij is te gebruiken in extreme weersomstandigheden en bij alle temperaturen.

Specificaties:
Lengte:                  8,91     meter
Breedte:                5,89     meter
Hoogte:                 2,62     meter
Gewicht:              176,9    kilogram
Opblaasduur:         5        minuten

Model C-100

De Model C-100 is een compacte emergeny shelter die is ontworpen om uit de achterkant van een SUV te worden geplaatst. De tent wordt geleverd met grote ramen en dakramen, allemaal met intervalafdekkingen. De tent heeft twee gebruikspoorten voor het afvoeren van verwarming en koeling. De C-100 is makkelijk te koppelen aan onze andere emergency shelters.

Specificaties:
Lengte:                    3        meter
Breedte:                  3        meter
Hoogte:                 2,13     meter
Gewicht:               43,6     kilogram
Opblaasduur:         1        minuten