Materialen TGB

 

SWAT-T

De SWAT-T is innovatief en veelzijdig in trauma zorg. Het is ontworpen door een voormalig medic van de special forces en is sindsdien een enorm succes. Met de SWAT-T kun je diverse soorten bloedingen stelpen van licht tot levensbedreigend. De SWAT-T wordt gebruikt door defensie, ambulance, politie, brandweer en vele andere hulpdiensten. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat door het gebruik van de SWAT-T de kans op re-bleeding significant kleiner is en de beschadiging van onderliggend weefsel minimaal is door de optimale drukverdeling.

 

 

SOF® Tactical Tourniquet

De SOF® Tactical Tourniquet is een van de best presterende tourniquets die momenteel beschikbaar zijn. Het is de tourniquet bij uitstek voor veel van ’s werelds meest elite en ervaren strijders die het hebben gekozen vanwege zijn uitstekende vermogen om ernstige bloedingen  te controleren, hoge betrouwbaarheid en eenvoudige werkwijze.

Chest Seal SAM®

SAM® Chest Seal is ontwikkeld om onder de meeste omstandigheden open borstwonden te behandelen, af te dichten en af ​​te sluiten. Na een eenvoudige en snelle applicatie blijft SAM® Chest Seal meedogenloos hangen – door extreme hitte of kou, ongeacht de elementen. Voldoet aan de door CoTCCC aanbevolen functies.

De starre klep met verhoogde koepel van SAM® Chest Seal zorgt voor eenrichtingsluchtstroom vanuit de borstholte, ongeacht de toegepaste druk. Grote zijopeningen minimaliseren de interne obstructie van bloedstolsels of zacht weefsel. Of het nu gaat om transport of in de aanwezigheid van zwaar kogelvrij vest, de TRUFLOW ™ -klep zal blijven ventileren.

Wij leveren verschillende versies van de SAM® Chest Seal. Wilt u weten welke het beste bij uw uitrusting past? Neem dan contact met ons op. 

3-way IFAK – tactische beentas

De “3-way IFAK” is uniek en modulair omdat deze aan het been, op een vest of aan de riem kan worden gedragen.

Voordelen beentas:
•De IFAK heeft een rip-off systeem, voorzien van velcro met veiligheidsklip.
•Middels rip-off systeem snel en eenvoudig af te koppelen
•Molle systeem voor bevestiging aan vest
•Molle systeem voor dienstgordel
•Modulaire band voor gebruik als
•Voorzien van draaibare klip voor extra zitcomfort bij gebruik aan het been
•Binnenzijde is voorzien van elastieken en diverse vakken
•De 3-way IFAK is zowel los als met inhoud leverbaar

In de tas is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een SOF Tactical Tourniquet, Celox Rapid, Emergency (Israëli) Bandage, SAM Chest Seal en eventueel een TPAK decompressie naald, marker en schaar.

Tassen TGB

Naast de 3-way IFAK leveren wij ook tassen in verschillende soorten en maten, waardoor u al uw materialen bij de hand heeft en goed beschermd en overzichtelijk opbergt.

Wil jij voor jouw organisatie een goede keuze maken in materialen???

Neem contact met ons op en wij zorgen voor een zorgvuldig vrijblijvend advies en indien gewenst een snelle levering.